Destinacionet më të njohura

Udhëzimet për kërkimin e rinori-travel-ve

 • Në formën e kërkimit shënoni vendin e nisjes dhe destinacionin, gjithashtu shënoni edhe datat e udhëtimit tuaj. Pas përfundimit të kërkimit, sistemi do të shfaqë të gjitha fluturimet dhe kombinimet e tyre për destinacion e dëshiruar si dhe çmimin me të gjitha taksat e përfshira, Pasi të gjeni fluturimin që ju dëshironi, aviobiletën
 • mund ta rezervoni duke plotësuar formën për rezervimin online.
  Rinori Travelt mund të paguhen me kredit kartë apo pagese në llogari bankare (transfer bankar apo pagesë direkte në bankë).
  Nëse ju zgjidhni si metodë, pagesën në llogari bankare, është e nevojshme që atë ta bëni në bazë të udhëzimeve që ju merrni me
 • e-mail.
  Pas pagesës ju do të merrni aviobiletën elektronike në e-mailin tuaj me të cilën ju mund të filloni udhëtimin tuaj.
  Për më shumë informata, na telefononi në 038 606 888 dhe 038 606 555 çdo ditë nga ora 09:00 deri në orën 19:00. Aviobiletat mund të rezervohen edhe përmes telefonit.
Qendra e thirrjeve
+41 41 933 09 93
çdo ditë
09:00 - 19:00
+41 41 410 41 06

Ju lutemi prisni, kërkimi është në progres. Duke kërkuar mbi 500 aviokompani !

Zurich, Switzerland - Zurich Airport (ZRH) -

- Zurich, Switzerland - Zurich Airport (ZRH)

Kërkimi mund të zgjas deri në 60 sekonda.
Ju lutem mos rifreskoni faqen ose klikoni butonin mbrapa.
Kërkimi është në progres